week 4 uitgaven tot nu toe


Zoals ik al eerder aangaf, het streven is om met €100 de week door te komen. En tot nu toe gaat dat redelijk. De afgelopen dagen ben ik weliswaar elke dag nog in een winkel geweest, maar de uitgaven zijn nog steeds redelijk onder controle.

In totaal zit ik nu op €41,91 wat ik uitgegeven heb.

Waar ik nog steeds heel content mee ben, is mijn gehaktmolen die ik ooit bij de kringloop gescoord heb. Zo heb ik dinsdag 930 gr. magere runderlappen gekocht waar ik 1 gedeelte heb gebruikt voor goulash en het andere gedeelte door de gehaktmolen heen gehaald heb.

Nu ligt er dus een pakje met rundergehakt in de vriezer, waarvan ik weet dat het  kwalitatief GOEDE rundergehakt is en  dat ik dat ~mocht ik willen~ kan verwerken tot hamburgers die nog lekker rosé mogen zijn als ik ze op tafel zet. Patat met hamburgers en een frisse salade erbij “voelt” voor mij dan ook meteen stukken gezonder.

Mijn kassabonnen, een bonnetje ben ik kwijt, dat bedrag was €3,83

Mijn kassabonnen, een bonnetje ben ik kwijt, dat bedrag was €3,83

 

Bij de Lidl heb ik ook nog een kilo Lychees gehaald…. In een zwak moment kon ik die niet weerstaan.

Ik vind dat zooooo lekker, en dus na oud en nieuw als de lychees afgeprijsd worden dan eet ik mij er dan ook helemaal vol in.

Geweldig, en dan kan ik er ook weer een jaar tegen.

Oh, en nog even over de Goulash: Die kwam mij op €1,70 per persoon.

En dan heb ik het over de hele maaltijd. Dus Goulash, couscous en verse wortelen. Vind ik geen slechte prijs voor een maaltijd met goed rundvlees en verse groente.

Mocht je het recept willen weten, geef me dan even een seintje. Dan komt die hier ook te staan.

 

 

 

 

 

 

 

 

Tags: ,

2 Responses so far.

 1. Willy zegt:

  ik wil graag het recept van de goulash. wortelen en couscous heb ik al in huis!

 2. Snipje zegt:

  Hallo Dalanjo,

  Nog bedankt voor je reactie op mijn blog. Het is erg leuk om reacties te lezen en dat motiveert ook om er mee door te gaan. Dus al met al een win-win situatie.

  Ook dit vind ik een erg leuke blog en een super idee van je challenge. Zojuist heb ik de 0,50 cent en 1 euro uitgeprint en zal ik het eens laten zien aan mijn vriendin. Het zal dan voor ons gezamenlijk zijn, dus niet voor mijn aflossing. Maar erg motiverend is het wel.

  Dank je wel.

  Snipje.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *