Week 3, weekmenu en totale uitgaven


En bijna zit deze week erop. Vandaag de laatste boodschappen gedaan voor deze week en maandag kijken we weer opnieuw.
Ik had na de eerste keer boodschappen doen nog €38, 31 over. Daarvan is woensdag nog 13,58 afgegaan bij de buurtsuper (koffie, bamisoepies, spekreepje, bruinbrood en vla) en vandaag nog €14,07 aan boodschappen bij de AH. (Bruinbrood, appelmoes, melk, frites, pikanto’s, sate saus, en koekjes).
Dus hebben we €10,66 over.

Een gedeelte van de boodschappen die ik gehaald heb komen in de voorraad kast terecht, en op die manier komen ze vroeg of laat weer op tafel.

Hieronder heb ik een overzicht gemaakt van datgene wat we deze week gegeten hebben, met wat opmerkingen erachter. Hou bij de prijs van de gerechten wel in je achterhoofd dat ik veel uit voorraad gegeten heb, en dat een en ander dus niet echt representatief is. Tegen de tijd dat de voorraad lade leeg is, en ik al het oude spul opgegeten heb, dan gaat het weekbedrag echt wel veranderen.

Voor de goede lezers: Nee, er staan geen toetjes op. En ja, die worden wel gegeten, maar heb ik niet meegenomen in dit overzicht. De ene keer eten we die meteen na het warm eten, en de andere keer eten we een toetje tegelijkertijd met de koffie.

 

weekmenu

Tags: , ,

4 Responses so far.

 1. Elène Penders zegt:

  Het weekbedrag zal wel hoger zijn als je er groente bij had gegeten, want dat mis ik in dit overzicht toch wel hoor.

  • Dalanjo zegt:

   Elène: op maandag had ik bijna 900 Gr. Groenten door de nasi, op dinsdag zat er ruim 900 Gr groente door de lasagne, (spinazie en tomaten), op woensdag zat er ruim 800 Gr. Groenten door de bami. De witte bonensoep van donderdag bevatte 500 gram gedroogde witte bonen, (geen idee hoeveel dat is als ze gekookt zijn). Bij de pannenkoeken zat appelcompote. Bij de patat zat geen groente, daar heb je gelijk in.

   Wat dat aangaat vind ik dat er voldoende (verstopte) groente in zat.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *