Week 3 afgevinkt.


Toch maar week 11 afgevinkt

Toch maar week 11 afgevinkt

Zo, week 3 zit erop. Ik heb dus vanavond ā‚¬11,25 overgemaakt naar mijn spaarpotje en heel netjes week 11 afgevinkt. Je weet tenslotte maar nooit wanneer het moeilijk gaat, en wanneer het makkelijk gaat.

De uitdaging voor volgende week is doorblijven gaan met het leegeten van de voorraad kasten en lades, en om zo weinig mogelijk boodschappen te doen. Ook heb ik weer ā‚¬100 “gereserveerd” als huishoud geld

Ook heb ik vanavond nog even wat handgesponnen en geverfde wol op een paar lokale verkoop facebook groepen gezet. Hopelijk zijn er mensen die daar belangstelling voor hebben. Zo ja, dan heb ik weer een paar weken erbij “gespaard” :-).

Het is trouwens wel leuk om die wol weer in de handen te hebben. Het gaat dan toch kriebelen om te gaan zitten spinnen, en om de wol te gaan verven. Breien doe ik niet, daar heb ik op dit moment de rust niet voor.

Zo, op naar volgende week.

ps. En voor de mensen die dit lezen en ook mee doen? Hoe is het bij jou gegaan deze week? En heb je jezelf daarvoor op de schouders geklopt?

Tags: , , ,

5 Responses so far.

 1. Willy zegt:

  hoi jo, vanwaar die 0,25 cent? mis ik iets? week 11 is toch 11 euro? leuk idee om die handgesponnen wol te verkopen. succes ermee!

  • Dalanjo zegt:

   Hey Willy,

   Nou, dat is heel simpel. Ik word er inwendig heel kriebelig van als ik op mijn “huishoudrekenning” nog maar 0,25 eurocent zie staan. Net alsof het potje dan niet netjes leeg is en dat er nog een restant in zit. En ik wil graag elke week “schoon” beginnen. Dus heb ik die 0,25 overgeboekt naar de spaarrekening. 0,25 is ook geld, en vroeg of laat maken al die kleintjes weer een hele euro šŸ™‚

   Dat is alles.

 2. Ellen zegt:

  Ik heb zojuist een tabel gemaakt en deze hangt op mijn prikbord. Gezien ik niet weet hoe het met mijn werk gaat lopen dit jaar, begin ik vanaf week 26 weer ‘opnieuw’. Dit houdt in dat ik 702 euro dit jaar ga sparen. Ook wel lekker!

  • Dalanjo zegt:

   Gelijk heb je! Kijk wat bij jou past en hoe jij dit wil doen. Zo weet ik dat er ook mensen zijn die met hetzelfde argument met de laatste weken begonnen zijn, dus de dure weken eerst.

   En elke gespaarde euro is er 1!

 3. Willy zegt:

  Ooooooo nu snap ik het van die 25 eurocent!
  Ik ga de rente van mijn spaarrekening in het spaarchallenge envelopje stoppen.
  Het is vestzak/broekzak maar het gaat om de lol van de uitdaging.
  Normaal gebruikte ik de rente als extra buffer.
  Nu ga ik een jaar lang dromen van 1378 euro.
  En vooral wat ik er allemaal mee kan doen.
  Gisteren in een meubelboulevard op mooie hoekbanken gezeten.
  Wie weet?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *