Klikmails


Ik doe al een paar jaar aan klikmails, soms fanatiek, soms minder fanatiek, dan ben ik het gewoon een poosje zat en dat mag! Een mensch wordt al overstroomd met mails en dan er nog vrijwillige heen gaan om te klikken.

Maar goed, in het kader dat “alle kleine beetjes helpen” klik ik dus fanatiek. Nu is de ene kliksite de ander niet. Sommige sites schieten niet op of ze betalen heel slecht uit. Ook niet fijn! Maar er zijn er waar ik blij van wordt en soms komen er zaken voorbij die echt de moeite waard zijn! Aanbiedingen die echt goed zijn en waar ik ook aan gebruik van maak.

Maar welke kliksites zijn geschikt? Nou je kunt gewoon even googelen op klikmail want er zijn er gewoon heel erg veel! Echt tientallen sites, je kunt echt los als je wilt Maar ik gebruik er maar een paar. Zo heb je Quickthoughts (geschikt voor de Ipad), nou dat klikt zo lekker weg tijdens het schaatsen en Utopia. Je verdient er tegoed voor Itunes mee, en zeg nou zelf, dat wil je!! En Crazymails is ook een prima site die goed uitbetaald. En dan hebben we natuurlijk Toluna, een oude bekende die nog steeds aan de top meedraait!

Daar wordt een mensch toch vrolijk van, niet teveel klikken, geniet met mate!

Tags: , ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *