Energie bedrijven vergelijken


Dat wordt mijn klus voor dit weekend geloof ik. Net naar vara’s kassa gekeken en daar bleek toch weer dat het aanzienlijk kon schelen als je elk jaar van energie leverancier wisselde. En ~en dat was mijn leermomentje voor vandaag~ dat er niet 1 echt allergoedkoopste aanbieder was, maar dat dat afhankelijk was je verbruik.

Nou, ons verbruik is hoog. Het fijne is wel dat we net onze jaarrekening hebben gekregen, zodat ik ook nog een paar koude maanden meeneem dit jaar als ik overstap.

Wordt vervolgd dus.

Oja, dat vergelijken doe ik dus met onderstaande tooltje. Werkt fijn vind ik.

PS. ons verbruik is dus 8944 Kwh… (ja, dat is veel, heel veel. Ik weet het…Wat is jullie verbruik, en wat zou het bij jullie schelen als je over zou sluiten?

Energie bedrijven vergelijken rekentool

 

Tags: ,

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *